Information

Allmän information

Den här webbsidan kommer att uppdateras och utökas allt eftersom. Vårt mål är att ge så mycket intressant information om området runt vildmarksvägen som möjligt. Vi vill också ge företag som är intressanta för turister en möjlighet att presentera sig själva. Vi försöker göra vårt bästa för att hålla informationen uppdaterad men kan inte garantera att den alltid stämmer fullt ut. Vi har inget ansvar för eventuellt besvär vi kan orsaka genom att informationen inte stämmer.

Webbläsare och Javascript

Den här webbsidan är designad för att passa alla moderna webbläsare. I gamla versioner av internet explorer kan sakerna blandas ihop ganska rejält. Vi rekommenderar alla användare med gamla versioner av internet explorer att uppdatera eller söka efter ett annat ”märke” till exempel Firefox (rekommenderas), google chrome, safari eller opera.

Om du inte har möjlighet eller vilja att aktivera Javascript så kommer informationstext och bilder inte att öppna sig i litet fönster men däremot i ett nytt webbläsarfönster.

Detaljerad företagsinformation

Om du klickar på ett företagsnamn som är understryken så öppnas ett litet fönster med detaljinformation om företaget.

Du kan även dra fönstret till en annan plats genom att klicka på övre delen av fönstret och hålla ner musknappen.

Genom att dra i högra botten på högra hörnet kan du göra det större.

Teknisk information

Dockumenttypen av webbsiten är XHTML 1.0 Strict.
Javascript applikationen som öppnar bilden och företaget i ett nytt litet fönster kallas Highslide och är gjord av Torstein Hönsi

För mer information: www.highslide.com
Bra jobbat Torstein!

Kontaktinformation

För mer information kontakta oss på info(at)jattefin-design.com