Informatie

Algemene informatie

Deze website wordt voortdurend geüpdate en uitgebreid. Ons doel is om zoveel mogelijk interessante informatie te geven over het gebied rond de Vildmarksvägen, en om toeristisch interessante bedrijfjes de mogelijkheid te geven zichzelf te presenteren. We doen ons best om de informatie up to date en feitelijk te houden, maar kunnen dit niet garanderen en zijn niet verantwoordelijk voor ongemakken die het gevolg zijn van onjuiste informatie.

Browser compatibiliteit en Javascript

Deze website kan bekeken worden met alle moderne browser. Oudere versies van internet explorer zijn te beperkt om de site acceptabel weer te kunnen geven - we raden gebruikers van oudere versies van internet explorer dan ook aan hun browser te updaten naar internet explorer 8, of een andere browser te proberen, zoals bijvoorbeeld firefox (speciaal aanbevolen), google chrome, safari, of opera.

Als je geen mogelijkheid hebt om JavaScript in te schakelen (of het niet wilt) worden foto's en informatieteksten niet in kleine schermpjes maar in nieuwe browservensters geopend.

Gedetailleerde bedrijfsinformatie

Als je klikt op een (klikbaar) bedrijf, te herkennen aan de onderlijning, zal een klein venstertje geopend worden waarin de bedrijfspresentatie staat, met (web)adresgegevens

Als je bovenaan het venster klikt en de muisknop ingedrukt houdt, kun je het venster verplaatsen.

Door op dezelfde manier de rechter-benedenhoek te 'slepen' kun je de afmetingen van het venster veranderen

Technische Informatie

Het documenttype van deze website is XHTML 1.0 Strict.
De 'thumbnail viewer' (javascript applicatie die de afbeeldingen en bedrijfspagina's opent in het nieuwe venstertje) heet Highslide, en is ontwikkeld door Torstein Hønsi. Voor meer informatie: www.highslide.com
Bedankt Torstein!

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je mailen naar info(at)wildernessroad.eu