Je gebruikt een verouderde browser die niet alle webstandaards ondersteunt. Als je de website zonder problemen wilt bekijken, update dan je browser! We raden één van de volgende aan: firefox, google chrome, of Internet Explorer 8+

Culinaire belevenissen

Zin in vers gebakken brood met een delicaat geitenkaasje of hemelse kruipbramen jam? Of knapperige wafeltjes met frambozen en slagroom? Loopt het water je in de mond als je denkt aan een zacht elandenfiletje, een vers gevangen zalmforel, of rendiervlees met cantharelletjes?

Je vildmarksvägen trip is ook een culinaire ervaring. Naast gemoedelijke café's en restaurants zijn vooral ook de vele ambachtelijke en kleinschalige voedselproducenten een bezoek meer dan waard. (kondig je bezoek vantevoren graag telefonisch aan!) Vaak kun je daar naast het proeven van de regionale lekkernijen ook een blik werpen op het bereidingsproces.

Verschillende café's bedienen niet alleen de smulpaap en gastronoom; ze strelen naast de tong ook het oog! Zo kun je na de warme chocomel, bosbessentaart of het typisch zweedse tunnbröd je ogen de kost geven in het aangesloten atelier c.q. winkeltje. Tussen de handwerkproducten, keramiek, antiek en modern zweeds design vind je ongetwijfelt een uniek presentje voor de thuisblijvers!

top of pagepage uppage downbottom of page
printinfo