Je gebruikt een verouderde browser die niet alle webstandaards ondersteunt. Als je de website zonder problemen wilt bekijken, update dan je browser! We raden één van de volgende aan: firefox, google chrome, of Internet Explorer 8+

Zin in actie?!

Voor de buitenmens en outdoor-freak is de Vildmarksvägen een paradijs met een overvloed aan mogelijkheden!

Wil je je grenzen verleggen, lekker ontspannen, je kinderen kennis laten maken met het laatste beetje wildernis in Europa, of hou je wel van een stoot adrenaline op zijn tijd? In de uitgestrekte wereld van de noord-Zweedse bergen, met zijn kristalheldere meren, wilde rivieren en betoverende bossen kunnen bijna alle wensen vervuld worden.

Ervaar de magie van de Vildmarksvägen te voet, op je mountainbike, met de kano, ski's of sneeuwschoenen, op een hondenslee of in het zadel van een paard!

Probeer het lichtspel en het unieke en krachtige kleurenpalet van de noord-Scandinavische natuur vast te leggen met je camera of penseel. Elk seizoen belooft een geheel nieuw visueel spektakel!

Bezoek de fascinerende koraalgrot met zijn 6km aan loop-, kruip- en tijgerroutes, ga opzoek naar de bruine beer, leer boogschieten of ijsvissen, Zie het wijdse en verlaten berggebied vanuit de lucht in een helicoptervlucht, ga op eland- of beversafari, pluk emmers vol bessen en paddestoelen of heb een heerlijke picnick met locale specialiteiten aan een van de ontelbare afgelegen meren!

Zelfs als het weer je buitenplannen in de war schopt is er nog genoeg te doen. Er zijn vele museums, kunstenaars, ambachtslieden of boerderijen die een bezoek meer dan waard zijn.

top of pagepage uppage downbottom of page
printinfo